Трима българи ще се борят за титла на PRO FIGHT в събота


Н. Гавазов

 Трима българи ще се борят за титла на PRO FIGHT в събота

Трима българи и един сърбин ще се изправят в турнирна битка за титлата PRO FIGHT в категория до 78 килограма. Това ке се случи по време на 19-ото издание на веригата, което предстои тази събота, 14-ти май, в пловдивската зала "Колодрума“.

Билетите за галавечерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg. Пропуските са на цена от 15, 25 и 40 лева. Може да се направи и резервация на VIP маса на следните телефони: 0988839383 и 0887577727.

В единия полуфинал сърбинът Педжа Бегич от клуб "Ниш“ ще мери сили с представителя на домакина "Бултрас файт клуб“ – Костадин Стойков. Другата среща е изцяло българска. Носителят на наградата "Златен пояс“ за най-добър състезател при мъжете за 2020 г. Иван Кръстанов от "Стар Тийм“ ще се изправи срещу Илия Ненов от "Спартак“ (Пазарджик). Победителите от двете срещи ще се изправят във финал за трофея.

Галата ще предложи 14 двубоя, като три от срещите са подгряващи с участието на млади бойци – Алисия Сусанина срещу Чебан Диана, Антония Маринова срещу Славка Славова и Станимир Мирчев срещу Атанас Димов.

Основната карта включва 11 битки, а в 7 от тях има и международно участие.

Кулминацията на вечерта ще е мач за титлата на PRO FIGHT в категория до 70 килограма, в който ще излязат Димитър Пенчев срещу Жорди Ларет.

Официалният кантар е в петък от 18:00 ч. в "Plovdiv Plaza Mall“.

66