Съпругата на Усик: По-голямата част от Русия е стадо


Н. Гавазов

Съпругата на Усик: По-голямата част от Русия е стадо

Съпругата на световния шампион в тежка категория Александър Усик  говори за отношението си към гражданите на страната-агресор Русия, а също така заяви, че украинците никога няма да бъдат братя с руснаците.

"Къде е Русия и руският народ до нас? Като цяло сме различни. И никога няма да бъдем братя със сигурност. И никога не сме били, честно казано. Е, това е моето лично мнение.

Имам много мои приятели в Крим. Опитах се да им докажа, а те ми казаха: "Катя, осем години Донбас“. Казвам: "Добре, ние сме в Донбас от осем години. А вие осем години на Донбас?". Изглежда, че ушите им са наводнени: "Осем години Донбас, нацисти, фашисти“. През целия си живот живея в Украйна. Никога през живота си не съм виждал нацист или фашист, освен тях. Всички. И всички говорят едно и също.

Много хора не се развиват в Русия. Те не четат история, изобщо не четат литература. Те просто гледат телевизия. Един мислещ, анализиращ човек все пак ще има съмнения, че нещо не е наред, ще задава въпроси.  Но по-голямата част от Русия, както я виждам сега е стадо, също така е жестоко, обедняло и озлобено“, заяви Екатерина Усик.

Както е известно, Русия вероломно нахлу в Украйна по заповед на диктатора и военен престъпник Владимир Путин на 24 февруари. Към момента руските нацисти претърпяха тежко поражение в района на Киев, а плановете им за светкавична война и овладяване на украинската столица се провалиха тотално. Агресорът даде над 20 000 жертви, над 58 000 за ранените, свалените самолети са 172, унищожените танкове 829, а БМП - 2118.

  Сподели
718