Ледения, Гробаря и Трите Хикса - кой се завърна и кой се пенсионира


FUTBOL-TV

Ледения, Гробаря и Трите Хикса - кой се завърна и кой се пенсионира

Да, знам - не сме 90-те! Годината е 2022-ра, но тези легенди бяха през последните два дена на Кечмания! Големият турнир на WWE тази година се проведе в два дни, поради многото мачове и интересни сегменти, около тях.

Ден преди Кечмания бе Залата на славата, където бе приет Марк Калауей, направил име в тази развлекателна индустрия като - Гробаря. Той се появи и в двата дни на Кечмания, където обра овациите от феновете.

Още една легенда от миналото приключи със своята кариера и това е Трите Хикса. Седмици по-рано той  обяви, че слага край в интервю за ESPN. Той не скри, че вече има имплантиран дефибрилатор и това е причината да сложи край на изявите си на ринга. Снощи Трите Хикса откри втория ден на Манията, като символично сложи кеч обувките си на ринга, а след това си тръгна. Той разбира се ще продължи работата си във федерацията, където е един от шефовете, редом до Винс МакМеън.

Голямото завръщане обаче бе на Ледения Стив Остин. Многото контузии са причината той да не е участвал в мач от години. В последно време имаше периодични появявания, без да участва в цял мач. Това обаче се промени още на първия ден на Манията. Той бе предизвикан от Кевин Оуенс и двамата си спретнаха "двбуой, без дисквалификации". В крайна сметка Ледения триумфира.

Този турнир ще бъде запомнен от феновете, тъй като предложи различни двубои. Инфлуенсърът Логан Пол спечели отборния мач с Миз. Но той не бе единствената известна личност. Бившият шампион в американски футбол - Пат Макафи също се поздрави с победа. Успех имаше и един от създателите на Jackass  - Джони Ноксвил, който се наложи над Сами Зин.

Бившите ММА величия Брок Леснар и Ронда Раузи обаче нямаха успех. Някогашният шампион в тежка категорич на UFC инкасира поражение в мача на вечерта срещу Роман Рейнс. Това означава, че последният спечели и двете най-важни титли в WWE. Раузи пък загуби от Шарлът Флеър, при опита си да спечели титлата на жените при "Разбиване".

Турнирът бе белязан и от завръщането на Коуди Роудс. Последният бе от създателите на AEW - основната федерация, която в момента е конкурент на WWE. Роудс обаче не постигна договорка  за нов договор и подписа с Винс МакМеън, а на Кечмания победи Сет Ролинс.

  Сподели
525