Тайсън: Джошуа не бе готов да се справи с Усик


Н. Гавазов

Тайсън: Джошуа не бе готов да се справи с Усик

Бившият световен шампион в тежка категория Майк Тайсън предупреди британеца Антъни Джошуа, който планира реванш срещу украинеца Александър Усик през лятото.

"Ако бях на мястото на Джошуа, нямаше да се бия в момента, освен ако в моята зала нямаше момчета, които могат да затруднят нещата с лява ръка. Знаете ли, Усик всъщност преиграва, бие те. Джошуа не бе готов да се справи с човек с добър удар.

И размерът тук няма значение. Като погледнеш статистиката, пише, че единият тежи 109 килограма, а другият тежи 100 килограма. Но човек не може да измери своята воля, желание и решителност. По това време мобилността на Усик просто обърка Антъни. Самият аз съм преживявал такива моменти. Това е като танц. Някой просто няма време за това“, заяви Тайсън.

Усик напусна Украйна, за да започне подготовка за реванш с Джошуа. Александър получи разрешение да напусне страната като баща на три малолетни деца. Вторият двубой между украинеца и британеца ще се проведе през юни или началото на юли.

През септември миналата година Усик победи Джошуа с единодушно решение и стана новият шампион на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория.

  Сподели
216