Ронда Раузи се завърна на ринга, броени месеци след като роди


FUTBOL-TV

Ронда Раузи се завърна на ринга, броени месеци след като роди

Бившата шампионка на UFC Ронда Раузи се завърна на ринга. Разбира се, става дума за ринга на WWE. Раузи бе приключила с кеча и се бе отдала на семеен живот. В края на септември, миналата година, Раузи роди дъщеричка, но броени месеци по-късно, тя показа, че все още се намира в добра форма.

Раузи изненадващо се включи в  турнира "Кралски грохот" и дори спечели женското меле. На финала останаха тя и Шарлът Флеър, като в крайна сметка Раузи триумфира, което й гарантира мач за титла по нейн избор на най-големия турнир - Кечмания. Любопитно е, че за първи път в мелето се включи шампионка от друга федерация. Мики Джеймс взе участие, като се появи на ринга с титлата на Impact (бивш TNA).

Друг бивш шампион на най-голямата ММА федерация - UFC Брок Леснър пък спечели мъжкото меле на WWE. Той също се включи изненадващо в тази надпревара. По-рано той загуби титлата си, но въпреки това успя да вземе участие и в мача на вечерта. Така Леснар също си гарантира двубой за титла на Кечмания, като почти сигурно ще бъде за Универсалната, която е притежание на Роман Рейнс.

  Сподели
484