Треньорът на Фюри: Тайсън ще покаже неподозирани неща


Н. Гавазов

Треньорът на Фюри: Тайсън ще покаже неподозирани неща

Шугър Хил Стюарт, който е  треньор на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри, разказа за своя възпитаник, като каза, че в двубой с американеца Деонтей Уилдър той ще покаже умения, за които мнозина дори не подозират.

"Мисля, че Тайсън има характеристиките на Люис, Кличко, Али, Майк Тайсън и всички големи в тежка категория. Той притежава всички техни характеристики и освен това е с психологическа устойчивост. Той има всичко, което са имали и повече. Тайсън е специален боксьор и ще заема специално място в историята на бокса.

Може би, ако Тайсън бе дошъл при нас, когато бе на 25 години, той щеше по –рано да стане боксьор, който нокаутира. Но той вече има страхотна кариера.

Преди втория двубой с Уайлдър той бързо научи много нови неща. Сега той стана по -мъдър и това е важно в бокса. Моята цел е да направя Тайсън Фюри най -добрата версия на себе си. Ние сме много развълнувани в навечерието на предстоящата битка, в която той най-накрая ще може да излезе и да демонстрира всички умения и таланти, за които мнозина дори не знаят", заяви Стюарт.

  Сподели
173