Арум: Може би Фюри ще проведе трети бой с Уайлдър


Н. Гавазов

Арум: Може би Фюри ще проведе трети бой с Уайлдър

Главата на Top Rank  Боб Арум заяви, че обединителната битка между шампионите във WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория Антъни Джошуа (24-1, 22) и носителят на титлата във WBC Тайсън Фюри (30-0-1, 21) може да не се проведе тази лятото.

Според организатора, той от една седмица не е получавал никаква информация от представителя на Джошуа Еди Хърн.

"Може би ще вдъхнем малко живот на Уайлдър, като Фюри ще проведе трета битка с него, а Джошуа ще се изправи срещу задължителния претендент във WBO Александър Усик.

Мисля, че Еди Хърн се опитва да прокара лондонската версия. Последният път, когато разговарях с него, бе в началото на миналата седмица, той каза, че ще получи подписано споразумение от саудитците до 24 часа.

Струва ми се, че малко закъсня. Не бихте ли били песимисти, ако една седмица не получавате информация от партньора си? Аз, Франк Уорън и Фюри, не сме се чували с Еди Хърн повече от седмица“, заяви  Арум в коментар на Boxing Scene.

Напомняме, че инвеститори от Саудитска Арабия са готови да похарчат над 150 милиона долара за организиране на битка за четири колана в тежка категория между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

  Сподели
201