Джошуа иска Кличко и Мейдуер да му помагат за боя с Фюри


Н. Гавазов

Джошуа иска Кличко и Мейдуер да му помагат за боя с Фюри

Антъни Джошуа ще се готви за голямата битка с Тайсън Фюри, използвайки съветите на легендите Владимир Кличко и Флойд Мейуедър

Очаква се това лято да видим първата от двете битки между Джошуа и Фюри. Двамата ще обединяват титлите в тежка категория, а през зимата ще направят реванш. Предполага се, че дуелът ще е на 24 юни, а мястото на провеждането му - Саудитска Арабия.

"Мейуедър е страхотен човек. Ако искаш да си добър, тогава трябва да си сред боксьори. Футболистите трябва да са около футболисти, боксьорите трябва да са около боксьори. Лъвовете движат с лъвовете. Те не се мотаят с овце, нали ? Добрите боксьори трябва да са около по-добрите боксьори, за да станат по-добри, така че определено ще тренирам с него. Ще тренирам с Флойд на 100 %. Владимир Кличко, той винаги е добре дошъл. Това ще бъде вдъхновение за децата в залата. Би било добре да са с нас в залата", заяви Джошуа.

В последната си битка Джошуа защити три шампионски пояса, като нокаутира Кубрат Пулев. Шампионът на WBC Фюри води последната си битка в началото на 2020 г., побеждавайки Деонтей Уайлдър.

  Сподели
170