Мейуедър: Конър никога няма да е като мен


Н. Гавазов

Мейуедър: Конър никога няма да е като мен

Бившият световен шампион от пет дивизии Флойд Мейуедър сподели мислите си за поражението на Конър Макгрегър срещу Дъстин Поарие в UFC 257.

"Светът знае, че измамникът Маклузър може да открадне всичко от мен и да бъде обичан, докато аз ще бъда мразен. Това на всички ви говори, че расизмът все още съществува. Просто знайте, че тази чанта никога няма да бъде като мен или да достигне нивото ми. Просто съм различен, отношението ми е от друга планета, уменията ми са ненадминати.

Аз съм роден победител. Да, говоря много мръсотия, но всеки път отговарям за думите си. Ето защо ме мразят. Тъжно е, че можете да бъдете лошо хлапе от черното гето, което през целия си живот се е справяло с расизма, работило е изключително усърдно, за да постигне по-добро място за себе си и семейството си, но омразата към вас идва най-вече от собствените ви хора.

Конър не може да спечели дори в собствения си спорт, но говори за връщане към бокса заради борбата с Пакиао. Никой не иска да гледа битката им. Все едно остатъците от храната ми да поглъщат отпадъци", написа Мейуедър на страницата си в Instagram.

  Сподели
118