Холифийлд потвърди за преговори с Тайсън


Н. Гавазов

Холифийлд потвърди за преговори с Тайсън

Бившият безспорен световен шампион 58-годишният Евандър Холифийлд заяви, че е в преговори за провеждане на трета битка с 54-годишния Майк Тайсън.

"Това, което мога да ви кажа, е, че екипът ми разговаря с ръководството на Майк, така че чакам решение. Те общуват в момента.

Работата е там, че все още тренирам за тази битка. Знам, че някой ден тази сделка ще се осъществи и съм готов за нея. Чувствам се добре", заяви Холифийлд.

Тайсън и Холифийлд вече се срещнаха два пъти на ринга - през 1996 г. Евандър спечели, а година по-късно Тайсън бе дисквалифициран, защото ухапа противник за ухото.

Холифийлд е уверен, че третата им битка, в която общата възраст на бойците ще бъде на 112 години, може да събере поне 200 милиона долара.

"Моите възгледи са, че винаги трябва да помагате на хората. Опитвам се да предам добротата, която ми бе предадено. Винаги, когато е възможно, обичам да се възползвам максимално от това, което имам. Вярвам, че ако се бия с Майк, тази битка ще донесе 200 милиона долара. Ще се радвам, ако Майк приеме офертата", добави Евандър.

Припомнете си, че на 29 ноември 54-годишният Тайсън имаше демонстративен бой с 51-годишния Рой Джоунс-младши.  Боят завърши наравно.

  Сподели
97