Тенисистка се оказа в куриозна ситуация


Н. Гавазов

Тенисистка се оказа в куриозна ситуация

Белгийската тенисистка Кирстен Флипкенс се контузи на турнир в Абу Даби, след като навехна крак на билборд. По ирония на съдбата, въпросният билборд се оказа реклама на болницата, в която Кирстен попадна след травмата си.

Флипкенс не успя да завърши втория кръг на турнира срещу американката София Кенин поради контузия, която тя получи, стъпвайки върху билборд, разположен на корта.

По-късно, на страницата си в Instagram, белгийката каза, че е диагностицирана с няколко навяхвания, оток и частично разкъсване на предната талофибуларна връзка.

"Направих ЯМР и рентгенова снимка. В допълнение към няколко навяхвания, оток и така нататък е установено частично разкъсване на предната талофибуларна връзка. Вече започнах възстановяване. Очаквах с нетърпение ново начало на годината след страхотна подготовка за сезона, но ще направя всичко възможно да се възстановя възможно най-бързо. И да, целта е Откритото първенство на Австралия", написа Флипкенс.

"Между другото, вижте тази реклама. Healthpoint е болницата, в която по-късно отидох. Колко иронично", добави тенисистката.

  Сподели
276