Боец от UFC е арестуван за опит за убийство


Н. Гавазов

Боец от UFC е арестуван за опит за убийство

31-годишният мексикански боец ​​за смесени бойни изкуства Ирвин Ривера, състезаващ се  в полутежка категория на UFC, бе задържан по подозрение за опит за убийство, съобщава MMA Fighting.

Според съобщения в медиите,  боецът е арестуван по подозрение, че е намушкал сестра си. Няма други подробности за обвиненията срещу ветерана на UFC. Във Флорида обвиненията за убийства от първа степен включват смъртна присъда или доживотен затвор.

Ривера бе задържан вчера, 7 януари, а неговият мениджър Али Абдел-Азиз  даде само някои коментари, изяснявайки ситуацията.

"UFC са наясно с неотдавнашен инцидент с Ирвин Ривера, който може да е възникнал във връзка с психични проблеми. Разбира се, твърденията са от изключителна загриженост и в момента организацията събира допълнителна информация. Разследването продължава и всички възможни следващи стъпки, включително дисциплинарни мерки или медицинска помощ, ще бъдат определени на по-късна дата. В допълнение, UFC е информирал Ривера, че към този момент няма да му се предлагат битки", заяви мениджърът в изявление.

За последно мексиканецът се би през октомври, когато загуби от Андре Юел в UFC Vegas 11. Бившият шампион на Титан FC лига държи рекорда 1-2 в три двубоя на UFC.

  Сподели
135