Джошуа нокаутира Пулев в 9-ия рунд! (видео)


FUTBOL-TV

Джошуа нокаутира Пулев в 9-ия рунд! (видео)

Антъни Джошуа нокаутира Кобрат Пулев в 9-ия рунд и запази световните си титли в тежка категория!

Двамата направиха интересен мач, като англичанинът се оказа по-добрият боксьор.

През първия рунд не се случи почти нищо интересно, като и двамата опитаха да не грешат. Вторият рунд бе доста поинтересен.  Кобрата на няколко пъти се опита да притисне опонента си във въжетата, но вместо това отнесе сериозна контраатака. До края двамата си размениха по няколко точни удара.

3-ти рунд бе много тежък за българина. Джошуа намери с десен прав главата на противника, а малко след това последва комбинация от крошета, която разклати Пулев. Кубрат се усмихваше след края на канонадата, но още един ъперкът го принуди да се обърне с гръб към съперника. Английските коментатори на мача веднага поискаха мачът да приключи, тъй като това е сериозна индикация за опасност. Малко по-късно дойде и втори нокдаун в актива на Джошуа, който обаче удари след гонга Пулев. 

За радост за щаба на Пулев - той изглеждаше по-добре през следващия рунд, а британецът опита да започне тази част така, както завърши предната, но Кобрата изглежда, че смени бързо тактиката, което бе в негова полза. Това принуди Джошуа да бъде по-пасивен до гонга. В самия край Пулев пробва удари, но AJ се отчете с добра защита. Все пак този рунд вероятно бе на сметката на Пулев. 

И рунд номер 5 бе по-предпазлив за Джошуа. Все пак той успя да вкара тежко кроше, но Пулев се активизира към края и успя да нанесе първо десен прав, а малко преди гона и десен прав в главата на съперника.

В 6-ти рунд изглеждаше, че Пулев започва добре да скъсява дистанцията. Шампионът влизаше в клинч при всяка възможност. Джошуа обаче се събуди в 7-ия рунд, като точно тогава пласира много точни удари. 8-ият рунд изглеждаше доста равностоен, като и двамата боксьори имаха своите добри момент.

Всичко обаче приключи в 9-ия рунд. В началото не изглеждаше, че нещата отива на зле за Пулев, но ляв ъперкът от Джошуа прати отново в нокдаун софиянецът, който секунди по-късно получи и дясно кроше. Това бе всичко в мача!

В крайна сметка Джошуа запази поясите и нокаутира Кубрат Пулев. Кобрата се би добре, но за негова жалост се прости с мечтата си да бъде световен шампион.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
376