Пулев: Ще съм новият Кубрат Пулев


Н. Гавазов

Пулев: Ще съм новият Кубрат Пулев

Българският боксьор Кубрат Пулев сподели мислите си за предстоящата битка с британеца Антъни Джошуа. Според Кобрата, съперникът няма да може да проведе обединителен дуел с Тайсън Фюри, защото ще загуби.

"Виждаме много грешки от Антъни. Той има много лоши страни и мисля, че те няма да се загубят. Най-важното е какъв бокс ще демонстрирам. Когато се чувствам добре, печеля. Сега съм в отлично състояние и много здрав. Ще има мощен бокс от моя страна .

Ще видим как ще се покаже Джошуа. Не знам какво да очаквам от него, но за мен това няма значение. Има значение действията ми на ринга и подготовката. Ще се бия по различен начин, защото имам опита от загубата от Владимир Кличко. Аз ще бъда новият Кубрат Пулев.

Това бе мечтата на покойния ми баща. Ето защо ние с брат ми сме тук. Планът му бе синовете му да станат шампиони по бокс. Сега е факт и мисля, че той ни гледа от небето и е горд. В събота той като мен ще иска моята победа. Чувствам се здрав и щастлив, имам много енергия. Мисля, че след Джошуа ще се бия с Тайсън Фюри. Боят на Джошуа с него няма да се случи, защото аз ще спечеля", заяви Пулев.

Победителят в двубоя на 12 декември ще стане световен  шампион в тежка категория по версията на WBO, WBA, IBF и IBO. Титлата на WBC се държи от Тайсън Фюри, който вече се подготвя за среща с Джошуа през 2021 година.

  Сподели
100