Кличко помага на Джошуа за боя с Пулев


Н. Гавазов

Кличко помага на Джошуа за боя с Пулев

Световният шампион в тежка категория по версията на WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа коментира подготовката си за битката с българина Кубрат Пулев. Според него той е в постоянна връзка с Владимир Кличко.

"Говорих с Кличко, обсъдихме боя. Говорихме за дуела между Александър Усик и Дерек Чисора. Казах, че това бе равностойна борба и той се съгласи. Обсъдихме и Пулев, ще успея да го "хвана".

Кличко има собствено мнение за битката ми с Пулев. Дава ми съвети как да го победя, но аз съм критичен към тях, защото този Пулев е напълно различен от този, на който Владимир се противопостави. Той има глад и мотивация и аз трябва да подтисна неговата увереност", заяви Джошуа.

Битката между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще се състои на 12 декември. За британеца тази битка ще бъде първата от декември миналата година, когато той победи Анди Руис в реванша и си върна шампионските титли.

Напомняме, че единственото поражение в кариерата си Кубрат Пулев претърпя точно в битка с Владимир Кличко. Украинецът победи българина с нокаут в петия рунд, битката се проведе през 2014 година.

  Сподели
269