Люис: Не мислех, че някога ще видим Тайсън на ринга


Н. Гавазов

Люис: Не мислех, че някога ще видим Тайсън на ринга

Бившият безспорен шампион в тежка категория Ленъкс Люис коментира предстоящия демонстративен бой  между Майк Тайсън и Рой Джоунс.

"Когато чух за съобщението за тази битка, си помислих: "Наистина ли? Ще излезе ли Майк Тайсън отново на ринга и ще се бие с Рой Джоунс?".  Мислех, че ще бъде интересна битка. Правят го с благотворителна цел и мисля, че това е добре.

Не мислех, че някога ще видим Тайсън да се завърне на ринга. Мислех, че той се радва да прави всякакъв бизнес по света и да бъде филмова звезда, но да се върне на ринга и да се бие отново ...

Всички обичат Майк Тайсън и Рой Джоунс. Феновете просто искат да го видят отново на ринга. Това не е лошо нещо. Що се отнася до мен, добре е, че Тайсън на тази възраст е в състояние да накара себе си да излезе на ринга", заяви Люис.

Битката между бившия безспорен шампион в тежка категория Майк Тайсън и бившия световен шампион в пет категории Рой Джоунс ще се проведе на 28 ноември. На карта ще бъде специален колан на WBC - Frontline Battle Belt.

Борбата ще се проведе в 8 кръга. Специална особеност на битката ще бъде продължителността на всеки рунд, който ще се състои от две минути вместо обичайните три.

  Сподели
105