Бруклин подписа с нападател и защитник


Н. Гавазов

Бруклин подписа с нападател и защитник

Бруклин Нетс обяви за подписването с нападателя Майкъл Бизли и защитника Джамал Кроуфорд. Споразуменията с играчите са оформени до реалния край на сезона.

Бизли е известен с това, че игра в НБА с Лос Анджелис Лейкърс през сезон 2018/19. Според ESPN 31-годишният нападател ще бъде принуден да пропусне първите пет мача за Нетс поради дисквалификация - играчът наруши програмата за борба с наркотиците в НБА през април миналата година.

Що се отнася до 40-годишния Кроуфорд, той е известен с това, че игра за Лос Анджелис Клипърс и Феникс Сънс. Защитникът три пъти бе признат за "най-добрия шести играч“ в НБА.

Преди това мрежите останаха без плеймейкъра Спенсър Динуиди, центъра Дейдър Джордан и нападателят Торин Принс - и тримата дадоха положителен тест за коронавирус. Също така няма да играе по семейни причини Уилсън Чандлър.

НБА потвърди, че този сезон ще се възобнови на 31 юли с участието на 22 отбора. Планира се кампанията 2019/20 да завърши на 12 октомври. Нетс започва с мача срещу Орландо Маджик.

  Сподели
93