Григор Димитров е добре


Н. Гавазов

Григор Димитров е добре

Георги Стоименов, който е мениджър на Григор Димитров, коментира ситуацията с българина, който даде  положителен тест за коронавирус.

"Доста е чувствителна темата. Ако някой твой близък тръгне към теб да те поздравява топло, а ти да си сложиш маската и да кажеш "Не. Аз съм различен и няма да го правя. Всеки от нас е допуснал грешка. Били сме не толкова дисциплинирани, колкото е трябвало. Ние бяхме непрекъснато с хората и може би само 20% имат вирус. Всички хора около Григор са с негативни тестове. Не знам какви са правилата за разпространение на този вирус. Аз прекарах доста време с него и се оказа, че съм с отрицателен резултат.

Григор е добре. Възстановява се постепенно. Вчера вече нямаше никакви симптоми от тези, които имаше преди това. Чувстваше се леко отпаднал, но с времето все повече се подобрява. Когато се прибра в Монако, не се чувстваше добре и му направиха пълни тестове. Той всъщност не е правил специализирани тестове за Covid-19. Направил си е пълни тестове на цялото тяло и тогава се разбира, че има този вирус в себе си. Естествено, след това му правят скенер на белите дробове и за наша радост те са абсолютно чисти. Мисля, че Григор ще бъде добре. Всички останало при него от здравословна гледна точка е много добре. Нямаме притеснения. Това са здрави момчета, със здрави тела, едни от най-здравите в света, така че се надявам да се възстанови бързо", заяви Стоименов.

  Сподели
111