Тайсън Фюри предизвика новия шампион на WWE след Кечмания


FUTBOL-TV

Тайсън Фюри предизвика новия шампион на WWE след Кечмания

Дрю Макинтайър затвори тазгодишната Кечмания като нов световен шампион на WWE. В големия мач на вечерта шотландецът, който бе претендент за титлата победи бившaта ММА звезда - Брок Леснар и спечели своето първо голямо отличие, откакто е във Федерацията по кеч.

Малко след това Тайсън Фюри бе предизвикан от новия шампион Макинтайър. Боксовата легенда не закъсня с отговора си в социалните мрежи.

"Първо искам да кажа - Поздравления! Добра работа!. Второ - приемам предизвикателството! Навсякъде и по всяко време!", обяви Фюри, който вече има една победа в WWE. Преди няколко месеца той се наложи над Броун Строуман в Саудитска арабия.

Самият Стооуман пък също имаше добра вечер на Кечмания. Първоначално той изобщо не бе в списъка с мачове. Дни преди голямото кеч събитие обаче - Роман Рейнс отказа да участва в мача за универсалната титла, което даде шанс на Стооуман, който бе заместник в претендетското място за пояса, който се държеше от ветерана Бил Голдбърг. Последният обаче загуби.

Иначе за първи път Кечмания се проведе в два дни, но без публика - като предпазна мярка срещу коронавируса. Въпреки това звездите направиха шоу, макар някои от мачовете да не се харесаха особено от феновете. Такъв бе този между голямата звезда Джон Сина срещу Брей Уайът - Сатаната. Двамата имаха сблъсък преди няколко години, като тогава Сина логично бе победител, но тази година успехът бе за Уайът в мач, който бе определен от мнозина като "странен".

От интересните двубои впечатление направи победата на Острието срещу Ренди Ортън, както и интригата между Гробаря срещу Ей Джей Стайлс.

Българският кечист в WWE - Мирослав Барняшев, по-известен като Русев - не бе в програмата.

  Сподели
356