Фрок: Не мога да си представя трета битка между Фюри и Уайлдър


Н. Гавазов

Фрок: Не мога да си представя трета битка между Фюри и Уайлдър

Бившият световен шампион в средна категория Карл Фрок  призна, че не вижда перспективи за бившия световен шампион в тежка категория Деонтей Уайлдър в потенциален реванш с Тайсън Фюри.

"Чух Уайлдър да обяснява, че костюмът е твърде тежък. Мисля, че си засмяхте на това, както на много други. Такива извинения не могат да се приемат сериозно. Обвиняването на костюм за поражение е просто глупаво.

Фюри бе добър в тази нощ. Той нанесе на Деонтей много удари. Това е причината за поражението на Уайлдър. Впечатлен съм от представянето на Тайсън. Получи се  блестящо. Малко  мислеха, че ще успее. Той спечели по характерния си начин. Това е феноменална победа, една от най-добрите, които съм виждал в тежка категория.

Мисля, че Уайлдър иска да си отмъсти. Нещо повече, той се опитва да обвинява костюма, слабостта на краката и т.н. Мисля, че съгласието за отмъщение би било грешка. За Деонтей това е опасна битка, особено ако той се съгласи веднага на нея. Не мога да си представя трета среща между тях", заяви Фрок.

  Сподели
130