Уайлдър: Фюри намира гробокопачи, за да казва, че е най-добрият


Н. Гавазов

Уайлдър: Фюри намира гробокопачи, за да казва, че е най-добрият

Световният шампион в супертежка категория на WBC Дионтей Уайлдър разкритикува Тайсън Фюри за избора му на опоненти. Американецът смята, че британецът излиза на ринга срещу слаби противници.

"Какво е това? Какво се случва изобщо? Първо, Фюри отиде в Лас Вегас в последната битка срещу Том Шварц, излезе с дрехи на клоун  (Фюри беше в образа на Аполо Крийд от филма "Роки") и започна да говори, че ще спаси Америка и ще я направи отново страхотна.

До този момент всичко беше нелепо, но сега те организираха бой  срещу Уолин. Фюри продължава да изважда всички тези гробокопачи, работещи нощна смяна, да се бори с тях и да казва, че той е най-добрият. Не, няма да плащам за такива битки", заяви Уайлдър.

Напомняме, че двубоят между Фюри и шведския боксьор Ото Уалин ще се проведе в Лас Вегас на MGM Grand Garden Arena. Засега двубоят не е официално потвърден, но прогнозната дата за него е 14 септември.

На свой ред Уайлдър и Фюри ще проведат реванш на 22 февруари 2020 г. Първият им двубой през декември миналата година не излъчи победител.

  Сподели
621