Започнаха разследване за обида на Уилямс


Н. Гавазов

Започнаха разследване за обида на Уилямс

Полицията в Ню Йорк започна разследване на неизвестен потребител на Инстаграм, който през миналия месец отправи обидни постове към американската тенисистка Серина Уилямс.

Серина оглави специален рейтинг на списание Sports Illustrated за най-стилна спортистка. 37-годишната американка попадна на корицата на най-новия брой на списанието със слогана: "Силна. Сексуална. Разумна".

Това не се хареса на по-голяма част от потребителите на социалната мрежа, които с подигравателни и укоряващи постове разкритикуваха решението на Sports Illustrated.

Някои дори припомниха, че Серина загуби финала на Уимбълдън 2019 от много по-добре изглеждащата Симона Халеп: "А как е Симона? Не разбирам, защо не сте и отдали дължимото. Тя е истинската PowerWoman! Тя се върна на върха благодарение на своите сили и стана истински пример за милиони деца в Румъния и други малки страни".

Полицията обаче се заинтригува от пост, в който Уилямс е сравнена с филмовия герой "Годзила": "Това, което виждам на снимката е Годзила. Позата е двусмислена. Това, че някой ни кара да мислим Серина за симпатична, просто дразни. Хайде да си представим, че това е приятна снимка. Трудно. Впрочем, нейната поза говори: "Заплашвам всеки съдия на стола. Заплашвам всеки, който застане на пътя ми".

  Сподели
769