Брок Леснар няма да се връща в UFC


В. Мухарски

Брок Леснар няма да се връща в UFC

Бившият световен шампион по ММА Брок Леснар на този етап няма да се връща в най-голямата компания в света - UFC. Това заяви лично президентът на организация за смесени бойни изкуства - Дана Уайт.

Както е известно, миналата година се заформи лека вражда между Леснар и Даниел Кормие. Дана Уайт направи всичко по силите си да организира мач между двамата, но в крайна сметка Брок реши да преподпише със Световната федерация по кеч.

"Брок Леснар получи много по-добра оферта от WWE. Това е истината. Това се случи", лаконичен бе Уайт.

По думите му - шефът на WWE Винс МакМеън е направил страхотно предложение на Леснар, което не е било за отказване. Все още обаче не е ясно за какви пари става дума, но със сигурност - Брок е най-високоплатеният кечист към този момент. Леснар отново е сложил подписа си върху добър договор, благодарение на който няма да участва всяка една седмица в шоуто "Първична сила", а ще се изявява най-вече в платени предавания, каквото беше последното в Саудитска Арабия преди броени дни.

Леснар е едно от последните високоплатени имена, на които може да разчита Винс МакМеън. Към този момент Джон Сина и Дуйн Джонсън-Скалата се отдават повече на снимане на филми и все по-рядко отделят внимание на кеч феновете.

  Сподели
665