Бъдещето на Брок Леснар в UFC под сериозен въпрос


FUTBOL-TV

Бъдещето на Брок Леснар в UFC под сериозен въпрос

Бившият световен шампион в тежка категория в ММА - Брок Леснар може и повече да няма мач в най-голямата компания - UFC. Преди години Леснар държеше пояса на компанията, а в края на 2018-та сензационно се появи на октагона и предизвика шампиона Даниел Кормие, който тъкмо бе победил Стипе Миочич.

Към този момент обаче Леснар има договор с най-голямата компания за кеч - WWE, където е световен универсален шампион в тежка категория. Брок дори е подписал нов договор с Федерацията на Винс МакМеън и със сигурност ще остане там поне до най-големият турнир - Кечмания.

"Не, Леснар все още не е вън от картинката. Със сигурност, все още има шансове той да се бие срещу Кормие. За последно говорихме с него за такъв мач, но после той преподписа с WWE. Той е в страхотна позиция, тъй като може да избира между UFC и WWE. В кеча го харесват и мисля, че това е причината Винс (МакМеън) да го обсипе с толкова много пари. При нас той също няма да е зле от към финансова гледна точка. За това, когато е готов, може да дойде при нас и да организираме двубоя. Ще спечели кум пари и при нас", заяви президентът на UFC Дана Уайт.

В момента на Леснар му предстои мач в WWE на предстоящия турнир "Кралски грохот". Там той ще защитава титлата си срещу Броун Строуман. В предишния мач между двамата - Леснар излезе като победител, но сега везните отново са изравнени.

  Сподели
453