Мейуедър: Аз съм боксьор, а не дегенерат


Н. Гавазов

Мейуедър: Аз съм боксьор, а не дегенерат

Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър говори за предстоящото шоу с Тенсин Нацукава и разказа за плановете си да учства в MMA.

"Аз съм лицето на бойните изкуства. Независимо дали става дума за бокс или MMA. Дори не се занимавам с тези момчета. Конър Макгрегър вече знае какво може да се случи, когато се свържете с мен. Хабиб оплита езика си. Той иска борба и аз ще се погрижа за него. Ако се получи битката с Хабиб, той ще си го получи. Дори да не стане, аз все още ще имам отличен живот.

Винаги съм страна "А." Няма да се бия в клетката MMA. Ако се бия там, ще бъде само според бокса. Всичко според моите правила. Работих усилено, за да се поставя в позиция, която наричам "шанс", всичко е просто и ясно. Той може и да е кикбоксьор, но той трябва да следва правилата ми, просто и ясено. И вдигне ли кракът си върху мен, аз ще спечеля още пари  от договора.

Не съм шибан дегенерат. Няма да вляза в клетката, за да правя това, което те вършат. Аз съм боксьор. Флойд Мейуедър - това е боксьор. И ако някой иска да се състезава с мен или да се бие с мен, то ще е само на ринга. Просто и ясно", заяви Мейуедър.

  Сподели
404