Кубрат Пулев призна, че е залагал на себе си


Н. Гавазов

Кубрат Пулев призна, че е залагал на себе си

Кубрат Пулев даде интервю за Канал 3, в което призна, че е заложил на себе в мача си  срещу Хюи Фюри на 27 октомври в зала "Арена Армеец". Българинът разкри също така, че през пролетта ще има нов двубой, но той ще е отвъд Океана. Кобрата даде и прогноза за мача от тежката категория между Дионте Уайлдър и Тайсън Фюри в Лос Анджелис, който ще се проведе на 1 септември.

"Мога да кажа, че Фюри ще загуби, а Уайлдър ще победи, но няма да му е лесно. Тази прогноза не е 100 процента сигурна. Хората да внимават как залагат. Но според мен, Уайлдър ще победи. Видяхте и прогнозата между мен и Фюри, и залозите. Много хора заложиха за мен и победиха. И аз включително заложих, и само от залога спечелих към 100 000 лева.

Март месец ще имам мач във Вегас или в Ню Йорк. Чикаго не отпада като вариант. Знаете, че правя всичко възможно да играя пред максимално много българска публика. Но не е само това има значение. Противникът още не е ясен, споменават се няколко имена. На този етап не искам  да казвам нещо конкретно, за да не ви подведа. Американец ли ще бъде? От тази част на света ще е.

За 2019-а има шанс за мач срещу Антъни Джошуа. Но пак ще кажа, аз съм с много енергия зареден, с много позитивизъм, наистина съм гладен за битки и съм готов във всеки един момент да изляза срещу него. Не бързам, нека се наканят, все пак е въпрос и на преговори. Но аз съм готов във всеки един момент да изляза срещу него и да го победя. Много хора казват: “Ама наистина ли?" Ще видите как човек от малка България ще я представи и кои сме", заяви Пулев.  

  Сподели
457