Си Ем Пънк с втора загуба в UFC, бившият кечист е в болница


В. Мухарски

Си Ем Пънк с втора загуба в UFC, бившият кечист е в болница

Един от любимците на феновете на кеча и MMA - Си Ем Пънк загуби и втория си мач в UFC. Бившият кечист бе пребит от Майк Джаксън на турнира UFC 225. Пънк напусна с разкървавена глава и веднага бе откаран в болница. Тепърва ще става ясно какво е неговото състояние, но по последни данни травмата му не е чак толкова сериозна.

Преди 19 месеца Пънк (с истинско име Филип Брукс) дебютира в най-голямата компания за ММА и загуби от Мики Гал след малко повече от 2 минути на октагона. Снощи той инкасира второ поредно поражение, този път губейки по точки от Майк Джаксън след точно 5 минути борба.

Пънк излезе уверен на октагона в родния си град Чикаго, подкрепян от хиляди фенове по трибуните в зала "Юнайтед Център". Още в самото начало на мача обаче Джаксън успя да му нанесе няколко тежки удари и му разкървави лицето. В крайна сметка Пънк отново загуби.

След мача Джаксън бе запитан от медиите дали би дал съвет на своя именит съперник, а той отвърна: "Да спира дотук! Това е такъв спорт, че може да умреш на ринга! Уважавам го, той е здраво момче. Не, не искам да бъда арогантен, но трябва да спре с този спорт."

  Сподели
577