Конър Макгрегър се забърка в жесток скандал, вече е в полицията (видео)


В. Мухарски

Конър Макгрегър се забърка в жесток скандал, вече е в полицията (видео)

Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се забърка в жесток скандал в Ню Йорк и беше обявен за издирване от полицията. Малко по-късно той сам се предаде и в момента се намира в ареста.

Причината е нападение срещу автобус, в който е трябвало да пътува Хабиб Нурмагомедов, с когото имаха словесна престрелка в последните дни и седмици. Нурмагомедов нарече Макгрегър “Бъргър Кинг", което явно не се е харесало на звездата на UFC. Допълнително масло в огъня наля и конфликтът отпреди няколко дни между Нурмагомедов и спаринг-партньорът на Макгрегър - Артьом Лобов , който също е бил сред участниците в нападението на превозното средство.

Макгрегър и негови приятели нападнаха автобуса с бойци. Те потрошиха брутално с камъни и столове стъклото на возилото. При атаката има и пострадали, заради които вече отпаднаха три мача от галавечерта UFC 223. Очаква се на Конър да му бъде повдигнато обвинение за нападение.

Шефът на UFC Дейна Уайт определи нападението като "най-отвратителното нещо, което се е случвало в историята на компанията“. Той се закани да има тежки последици. "Разбирам, че Конър не харесва Хабиб, но да се бият и да се разберат по нормалния начин. Нямам думи! Не знам дали Макгрегър не е бил под влиянието на наркотици или нещо подобно. Но да направиш това и да се държиш по такъв начин. Говорим за човек, който има бебе вкъщи. Току-що му се роди дете! И да се държиш така?", заяви ядосаният Уайт.

Шефът на UFC добави, че на ирландеца вероятно ще му бъде отнета титлата в леката категория, защото твърде дълго не е насрочил мач за защитата й. За последно Конър се би в едно от добре платените събития на всички времена. Тогава той излезе за първия си мач на боксовия ринг, но загуби от Флойд Мейуедър-младши. Тепърва се очакват още подробности по този скандален случай.



  Сподели
320