Фенове на ЦСКА готвят мощна подкрепа за волейболния тим


В. Мухарски

Фенове на ЦСКА готвят мощна подкрепа за волейболния тим

Фен клуб "Сектор Г" призова феновете на ЦСКА да присъстват в предстоящите мачове на волейболния тим срещу Монтана. Двата тима си размениха по една победа в едноименния град, а сега предстоят две срещи в столицата, като се играе до три успеха. Ако се стигне до пети двубой, то той ще се състои в Монтана. Така преимуществото е за тима на Сашо Попов, който се нуждае от две победи в София, за да играе на финал в плейофната фаза.

Доста скандален бе първият мач между двата тима. Тогава треньорът на "червените" остана крайно недоволен от груба съдийска грешка, като в крайна сметка напусна бесен залата, без да догледа развръзката в тайбрека. Във втората среща ЦСКА доминираше и заслужено стигна до 1:1 победи. Столичани имаха солидна подкрепа в първите два мача, след като на трибуните бе една от най-големите фракции на "армейците" - Дивизия Монтана. Сега очакванията са, че зала "Христо Ботев" ще се пръска по шевовете от фенове на ЦСКА. Ето какво написаха от Фен клуб "Сектор Г":

"След вчерашната победа в Монтана момчетата на Сашо Попов ще се нуждаят от нашата подкрепа в четвъртък и петък, когато за волейболния ни отбор предстоят нови два мача от 1/2 - финалите на Суперлигата. Резултатът от серията е вече 1:1 и са ни нужни още две победи за класиране на финал! Да ги постигнем заедно! Четвъртък и петък - зала "Христо Ботев" в Студентски град! Да подкрепим ЦСКА в битката към златото!

Предстоящите два двубоя ще се играят в зала "Христо Ботев" в София на 29 и 30 март от 18:30 часа.

  Сподели
252