Любим кечист на феновете се завръща на ринга


В. Мухарски

Любим кечист на феновете се завръща на ринга

Един от любимите кечисти на феновете Даниъл Брайън се завръща на ринга. Той се пенсионира рано преди няколко години и оттогава играеше ролята на генерален мениджър на шоуто "Разбиване".

В последните месеци Брайън се подложи на куп медицински тестове, които показаха, че може отново да практикува професията на кечист. Шефът на федерацията Винс МакМеън обаче дълго време се доверяваше единствено на докторите на WWE и не желаеше да рискува със здравето на своя служител.

Желанието на Даниъл Брайън обаче било да се завърне на ринга, като той дори отказал да преподпише своя договор, който изтича през септември, тази година. Носеха се дори слухове, че кечистът с прякор "Да-човекът" ще потърси развитие в друга компания като ROH или японската New Japan Pro-Wrestling.

Така се стигна до нови прегледи, като докторите на WWE са дали зелена светлина и Даниъл Брайън ще бъде отново кечист. Очаква се, че той ще преподпише съвсем скоро, а и освен това по всяка вероятност ще има мач на предстоящата Кечмания. За негови съперници са гласени Кевин Оуенс и Сами Зейн, като не е изключено партньор на Брайън да бъде Шейн МакМеън в мач по двойки.

  Сподели
496