Джокович: Чувствам се позитивно, възстановявам се


Н. Гавазов

Джокович: Чувствам се позитивно, възстановявам се

Бившият №1 в света Новак Джокович излезе с изявление, в което обясни какво е състоянието му в момента.

"Скъпи приятели, дължа ви малко новини, свързани с моето възстановяване. Нося тази травма в последните две години и през този период бях при много лекари. В интерес на истината, имаше много различни мнения, различни диагнози, различни предложения... Не ми беше лесно да избера по кой път да поема и какво да направя. Миналия сезон си взех 6 месеца почивка с надеждата да се завърна напълно възстановен, но за съжаление продължавах да усещам болка. Много ми липсваше съревнованието, то е в кръвта ми и трябваше да се пробвам на Australian Open.

Така или иначе с екипа ми стигнахме до заключението да опитам различни методи след края на турнира в Австралия и преди няколко дни се съгласих да се подложа на лека медицинска интервенция на лакътя. Изглежда сега съм на прав път към пълно възстановяване. Голямо пътешествие се получи, трябва да кажа. От него уча много и съм благодарен за това. Винаги съм се грижел добре за тялото ми и съм търсел най-естествените начини за лечение и тялото ми ме е възнаградило с невероятни години в тура.

Чувствам се супер позитивно настроен и въодушевен да следвам програмата по възстановяването ми, за да мога да се върна на мястото, което обичам най-много. Корта. Ще ви държа в течение, благодаря, че ме подкрепяте!", написа Джокович в акаунтите си във Фейсбук и Инстаграм.

 

  Сподели
105