Димитров: Сбъднах мечтата си


Димитров: Сбъднах мечтата си

Българинът Григор Димитров даде интервю за официалния сайт на АТР, в което сподели емоциите си от първото в кариерата участие на Заключителния турнир в Лондон. Напомняме, че Гришо е в една група с Рафаел Надал, Доминик Тим и Давид Гофрен.

"Трудно ми е сдържа усмивката си, защото сбъднах мечтата си. Вече бях на крачка от участие в Лондон, а ето, сега съм тук. Това е великолепна арена, а организаторите безупречно работят за играчите. Много съм щастлив и едновременно с това и смутен", заяви Гришо.

"Като цяло, добре се представих през сезона, а главното е, че бях стабилен и успях да избегна провалите. Освен това победата в Синсинати ми добави увереност и сили. Сражавах се във всеки турнир. Бях много дисциплиниран и разбира се, постигнах поставените цели", каза още българинът.

 


[email protected]
BIO

Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967 година в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 година се отдава на футбола.

597