Димитров: Много съм доволен от победата


Димитров: Много съм доволен от победата

Григор Димитров сподели мнение за победата със 7:5, 7:6 над поляка Йежи Янович в осминафиналите на АТР 250 турнира в Стокхолм.

"Много съм доволен от тази победа. Всичко се реши от няколко точки тук и там. Имах една точка за пробив в първия сет и се възползвах. В тайбрека също една точка бе определяща. Такъв беше днешният мач. В момента съм наистина щастлив да спечеля срещу такъв труден съперник, тъй като съм губил от него. Беше повече от труден мач, но съм много доволен да победя", заяви Димитров.

"Обичам да съм тук, обичам да играя тук пред вас. Благодаря ви за подкрепата, радвам се да се завърна. Чувствам се като у дома на този корт. Имам чудесни спомени и ще се опитам да продължа така в турнира," сподели българинът в интервюто на корта. Що се отнася до Миша, това е друг труден съперник. Играли сме няколко пъти с него. Много е опасен особено на закрито. Няма място за отпускане, трябва да покажа най-добрата си игра", каза още българинът.

Както е известно, Григор ще играе на четвъртфиналите на турнира срещу Миша Зверев. Срещата не е преди 14:30 българско време.

 

181