ПСЖ обърна Лудогорец в София (видео)


FUTBOL-TV

ПСЖ обърна Лудогорец в София (видео)

ПСЖ се наложи с 3:1 при визитата си на Лудогорец в София във втората среща на двата тима от Група А на Шампионската лига. Разградчани могат да съжаляват, тъй като поведоха в резултата, а и пропуснаха няколко доста добри положения, сред които и дузпа.

В 15-ата минута Натанаел се разписа от фаул и откри резултата - 1:0. В 41-ата минута ПСЖ осъществи първата си опасна атака и тя завърши с гол. Матюиди бе изведен сам срещу Владо Стоянов и вкара в близкия ъгъл на българския страж. Три минути след началото на втората част Ди Мария шутира опасно, но за късмет на българския тим топката профуча покрай горния десен ъгъл на Стоянов.

В 56-ата минута съдията свири спорен фаул за ПСЖ. Ди Мария центрира в наказателното поле на Лудогорец, след което Кавани засече топката с глава и я изпрати във вратата на Стоянов. В 58-ата минута се стигна до дузпа за Лудогорец. Тиаго Мота спъна Марселиньо в наказателното поле на ПСЖ и съдията Краловец свири дузпа за Лудогорец. Мота получи жълт картон. Моци обаче пропусна от бялата точка.

След час игра французите нанесоха своя решителен удар. Лукас Моура подаде към Кавани, който с много техничен удар прехвърли Моци и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Стоянов. Последваха два пропуска на Кавани и Матюиди, а до края и Анхел Ди Мария бе близо до гола, но Стоянов спаси.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
174