Жезуш: Манталитетът помогна на Реал


Н. Гавазов

Жезуш: Манталитетът помогна на Реал

Старши треньорът на Спортинг Жорже Жезуш сподели мнение за срещата с Реал Мадрид от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, в която "лъвовете" водеха в резултата до 89-та минута, но в крайна сметка претърпяха поражение с 2:1.

"Показахме добра тактическа дисциплина и действахме великолепно до 88-ата минута, но смените на Реал ни създадоха огромни проблеми. Проведохме отличен мач, но на Спортинг не му достигна опит, за да победи. Всичко завърши с поражение, но петте хиляди привърженици, които дойдоха тук, заслужаваха повече", заяви Жезуш.

"Срещу нас стоеше един велик отбор и бяхме близо до истинска сензация, но сега феновете ни са тъжни. Не мисля, че друг отбор ще успее да играе така силно тук, както го направихме ние. През първото полувреме съперникът не можа да създаде нито едно положение, но те имат манталитет на победител и това им позволи за изменят хода на мача за някакви си две минути. Изгонването ми? Само казах на съдията, че няма нарушение при една ситуация. На няколко пъти футболисти на Реал също предявиха претенции към рефера, но от това не последва нищо", завърши треньорът.

 

  Сподели
112