Раниери: Гордея се, че се върнах в Шампионска лига с Лестър


Н. Гавазов

Раниери: Гордея се, че се върнах в Шампионска лига с Лестър

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери сподели очакванията си от дебюта на своя отбор в Шампионска лига. Както е известно, утре вечер "лисиците" ще гостуват на Брюж в мач от първия кръг на груповата фаза на турнира. Италианският специалист заяви, че се чувства горд от това, че се завръща в престижния турнир с Лестър.

"Шампионска лига е специален турнир. Много се гордея, че се върнах тук с Лестър, с отбор, който извърши невероятен подвиг и впечатли целия свят. Това е награда за града, за футболистите, за президента на клуба и за феновете. Ние достатъчно скромно подхождаме към турнира. Дебютанти сме, но имаме чувство за достойнство. Искаме да играем успешно", заяви Раниери.

"Разбираме, че миналогодишното ни постижение е уникално, а по различни причини ние не сме тези, които бяхме преди година. Имаме нови футболисти, съперниците са мотивирани по различен начин, ние вече не сме изненада. Очаквах труден старт на сезона. За големите клубове е трудно д повторят успеха, да не говорим за Лестър", каза още италианецът.

 

  Сподели
79