Дъндолк - Легия: И двата отбора ще отбележат


Н. Гавазов

Дъндолк - Легия: И двата отбора ще отбележат

Дъндолк - Легия Варшава
Стадион: "Авива", Дъблин
Дата: 17.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Павел Краловец (Чехия)

Шампионът на Ирландия Дъндолк се изправя срещу Легия в търсене на шанс за попадане в груповата фаза на Шампионска лига. Островитяните творят история с успеха си срещу БАТЕ Борисов в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Мачът на континента завърши с победа за белорусите 1:0, но два гола на Макмилан и един на Бенсън осигуриха изненадващ класически успех, който изпрати хората на Стефан Кени в плейофите на главния клубен турнир на Европа - нещо, което никой не предполагаше в началото на кампанията.

Легия Варшава достигна до тук след като отстрани непретенциозните Зриниски и Тренчин във втория и третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Поляците обаче никак не бяха убедителни, като особено силно важеше в това в сблъсъка със словашкия съперник. Голът на чужд терен се оказа единствен в противопоставянето, като в реванша полските фенове дори трябваше да треперят за своите.

Дъндолк и Легия никога не са се срещали помежду си. Поляците се изправиха срещу ирландския Сейнт Патрик през 2014/15 във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Тогава Легия направи 1:1 у дома си, но помете съперника си с 5:0 в Ирландия. Ако си спомняте, тогава тимът от Варшава почти се класира за групите, но заради нередовен играч УЕФА присъди служебна победа на Селтик.

Срещата тази вечер се очаква да бъде отворена, с много положения пред двата тима. Домакините ще търсят успеха пред своята ентусиазирана публика, но Легия има качеството да отговори на предизвикателството. Коефициентът на bet365 за голове от двата отбора е 2.00, което просто ни задължава да опитаме такъв залог. А над 2.5 попадения в мача ще донесе печалба от 22 лева срещу заложени 10. Отново чудесни цифри, които предполагат да опитаме именно такава игра.

Прогноза: Дъндолк - Легия 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
201