Гуардиола: Почти се класирахме


Н. Гавазов

Гуардиола: Почти се класирахме

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели впечатленията си от победата над Стяуа с 5:0 в първи мач от плейофите на Шампионска лига.

"Ние почти сме в Шампионска лига. Това е нашата цел. Показахме отлична игра, добра настройка. Резултатът е невероятен, много съм доволен от това как играхме - трябва да отдадем дължимото на нашите фантастични играчи. Всички треньори в света искат техните отбори да създават много положения за гол и малко да допускат. Сега трябва да се съсредоточим върху мача със Стоук Сити", заяви Гуардиола.

"Рахим Стърлинг сега играе много добре. Но той е още млад и има от какво да се поучи. Това е силен играч, скоростен, той усърдно работи, способен е да играе и отдясно, и отляво, да се мести в центъра или да се открива на границата на засадата. Това е фантастичен играч и именно за това Манчестър Сити постъпи толкова грамотно, подписвайки с него през миналото лято. Всички играчи са важни за нас. Трябва да създадем добра атмосфера в отбора и именно това видяхме в първите два мача от сезона", каза още испанецът.

 

  Сподели
75