Йънг Бойс ще вземе малка преднина срещу Борусия М.


Н. Гавазов

Йънг Бойс ще вземе малка преднина срещу Борусия М.

Йънг Бойс - Борусия М'гладбах
Стадион: "Стад де Суис", Берн
Дата: 16.08.2016г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли (Италия)

Йънг Бойс ще бъде домакин на немския Борусия Мьонхенгладбах във вторник вечер, като сблъсъкът се очертава да бъде един от най-любопитните от четвъртия квалификационен кръг на Шампионска лига. Швейцарците по чудесен начин се справиха с дефицита от два гола след гостуването си на Шахтьор Донецк в Украйна. С голове на Кубо в 54-та и 69-та минута домакините стигнаха до дузпи в реванша, които Йънг Бойс спечели.

Борусия се класира за плейофите. след като завърши на четвърто място в Бундеслигата през сезон 2015/16, оставяйки след себе си Шалке 04 и Волфсбург. По-рано през лятото "кончетата" се срещнаха с Йънг Бойс в приятелски мач, който завърши при резултат 3:3 в редовното време и бе спечелен от немците с 5:4 след дузпи.

Това е първи официален двубой между тези два отбора. Швейцарците имат само две победи в 11-те си досегашни срещи с немски отбори, срещу които претърпяха 5 загуби.

Борусия има добри спомени от последния си сблъсък с швейцарски отбор. "Кончетата" срещнаха ФК Цюрих в групите на Лига Европа през 2014/15 и победиха у дома си с 3:0, а като гости направиха 1:1.

Много любопитен двубой с оглед на това, че не знаем реалната сила на Борусия и доколко отборът е готов за първия си официален мач от сезона. Йънг Бойс вече се хвърли в битките, като особено полезен ще е опитът от сблъсъка с Шахтьор. Именно поради това нашият съвет е да заложим на минимален успех на домакините, като в залога включим и голове от страна на двата съперника.

Прогноза: Йънг Бойс - Борусия Мьонхенгладбах 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
101