Лудогорец изхвърли Звезда след продължения (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец изхвърли Звезда след продължения (видео)

Лудогорец победи Цървена Звезда като гост с 4:2 в среща-реванш от третия предварителен кръг на Шампионска лига. В редовното време двата тима завършиха наравно - 2:2 (при същия резултат завърши първия мач) и така се стигна до продължения, в които разградчани успяха да стигнат до нови два гола.

Резултатът откри Доналд в 17-ата минута с удар от 25 метра и не особено добра намеса на Владислав Стоянов. Кафу изравни в 23-ата минута, след като се разправи с 5-ма футболисти и с топовен шут вкара под напречната греда. В 40-ата минута Марселиньо намери Вандерсон, който стреля по земя и след груба грешка на домакинския страж топката влезе в мрежата - 1:2.

Четири минути по-късно Лудогорец остана с човек по-малко, тъй като Игор Пластун получи втори жълт и респективно червен картон. Домакините също останаха с 10 човека, когато след последния съдийски сигнал за първата част Канга удари Дяков в лицето и бе изгонен от рефера.

В 62-ата минута домакините изравниха. Ибаняс се разписа от дузпа, осъдена за нарушение на резервата Паломино. До края на редовното време до нов гол не се стигна и така се стигна до продължения. Три минути след началото на първото продължение Марселиньо изведе отлично Вандерсон, който даде нов аванс на българския тим. Вандерсон продължи с отличните си изяви и в 97-ата минута покачи резултата. Мисиджан изскочи сам срещу вратаря и стреля, но не успешно, а при добавката бразилецът вкара, оформяйки крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
223