Звезда и Лудогорец ще играят продължения


FUTBOL-TV

Звезда и Лудогорец ще играят продължения

Цървена Звезда - Лудогорец
Стадион: "Райко Митич", Белград
Дата: 02.08.2016г.
Час: 21:30
Съдия: Лука Банти (Италия)

Лудогорец гостува на Цървена Звезда в Белград в среща-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. В първия двубой двата тима завършиха наравно 2:2 на “Лудогорец Арена" и оставиха интригата жива за ответния двубой на “Мала Маракана". Все пак предимството е за домакините, заради головете на чужд терен и заради невероятната подкрепа, която ще имат от трибуните по време на втората среща. Прогнозата е за знак - Х.

В състава на Лудогорец няма проблеми с контузени играчи и се очаква Георги Дерменджиев да заложи на най-доброто за този важен мач. Почти сигурно стартовият състав на разградчани ще бъде почти същия като този, който бе в първия двубой срещу сръбския тим. Все пак не е изключено да има една-две промени, но те ще бъдат с цел за заблуда на съперника.

"Аз още след първия мач казах, че срещата в Белград ще е трудна. Резултатът е добър за Цървена Звезда, но ние имаме доста добра рутина в тези турнири, така че ние отиваме да изиграем един мач, който си остава 50:50. Резултатът 2:2 е добър за Звезда, тъй като играят на собствен терен. Ние си имаме своите шансове. Головете, които допуснахме, бяха от наши грешки. Отиваме да играем и евентуално това тактическо надлъгване да бъде в наша полза. Това е футбол, никой не може да го предвиди", заяви Дерменджиев.

В лагера на сръбския тим са оптимисти преди срещата. Треньорът на Звезда Миодраг Божович е вдъхнал необходимото спокойствие на играчите, като им е заявил, че евентуално отпадане няма да е фатално. Всичко това ще освободи футболистите от напрежението и ще им даде допълнително спокойствие, което е доста важно в подобни мачове.

"Съперникът е качествен, мотивирани сме да направим добър резултат и да се класираме за Лига Европа. Този мач може да ни донесе много, но не може и клубът да спре да функционира, ако евентуално не победим. Лудогорец не е български тим, защото има много чужденци, най-вече бразилци и точно такъв им е стилът на игра. Познавам български играчи, които са страхотни футболисти и страхотни хора. Тренирал съм Мартин Кушев, Захари Сираков и Георги Пеев. Това са едни от най-добрите играчи, които бяха в Амкар и с тях стигнахме голям успех - четвърто място и финал за Купата на Русия. В Лудогорец почти няма българи", заяви Божович.

 

Последни 5 изиграни срещи:

Цървена Звезда:

12 юли Валета - Цървена Звезда 1:2 (Шампионска лига)
19 юли Цървена Звезда - Валета 2:1 (Шампионска лига)
22 юли Цървена Звезда - Напредак 2:2 (Суперлига)
26 юли Лудогорец - Цървена Звезда 2:2 (Шампионска лига)
29 юли Цървена Звезда - Металац 3:1 (Суперлига)

Лудогорец:

07 юли Лудогорец - Етър 9:0 (Приятелска среща)
08 юли Лудогорец - Локомотив ГО 3:0 (Приятелска среща)
13 юли Лудогорец - Младост Подгорица 2:0 (Шампионска лига)
19 юли Младост Подгорица - Лудогорец 0:3 (Шампионска лига)
26 юли Лудогорец - Цървена Звезда 2:2 (Шампионска лига)

 

Досегашни срещи:

Цървена Звезда - Лудогорец

2 срещи
0 победи за Цървена Звезда
1 равенство
1 победи за Лудогорец
Голова Разлика: 5:3 за Лудогорец



ПРОГНОЗА: ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА - ЛУДОГОРЕЦ 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
276