За Севиля наглед е останала лесната част


.

За Севиля наглед е останала лесната част

Севиля - ЦСКА Москва
Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля
Дата: 16.03.2010
Час: 21:45
Съдия: Виктор Касай (Унгария)


Севиля бе близо до успех в първия 1/8-финал от Шампионската лига срещу ЦСКА в мразовитата Москва, но в крайна сметка двата тима завършиха при равенство 1:1, което остави интрига за реванша на “Рамон Санчес Писхуан”. Сега домакините са фаворити, макар че “армейците” са доста нерпедвидими и могат да сътворят изненада.

След онзи мач Севиля не се намира в най-добрата си форма като в три срещи в Примера не съумя да запише успех, правейки две равенства с Атлетик Билбао и Депортиво и губейки драматично от Реал Мадрид с 3:2. Все пак андалусийци се намират в тежка серия мачове и това донякъде ги оправдава. За момента съставът на Маноло Хименес е 4-ти с 44 точки и ще води свирепа битка за Зона ШЛ, тъй като третия (Валенсия) до седмия (Атлетик Билбао) са събрани в 6 точки. Севиля обаче е изпечен турнирен боец и не са далечни времената, в които спечели две поредни купи на УЕФА. След отпадането на мнозина от грандовете не е изключено Фабиано и компания да атакуват най-престижния трофей в Европа.

ЦСКА вече се събуди от зимния сън, на който са обречени тимовете в Русия поради схемата на първенството. Първият кръг от Висшата лига вече се изигра, което означава, че в изминалите 2 седмици “армейците” трябва да са се доближили до оптималната за сезона форма. В събота те бяха затруднени, но победиха с 1:0 Амкар. Седмица по-рано бе финалът за Суперкупата на Русия, загубен с 0:1 от шампиона Рубин. Малкото официални мачове за тази година зад гърба на момчетата на Леонид Слутски неминуемо ще окажат влияние върху двубоя, но пък могат да имат и положителен ефект от гледна точка на свежестта. При евентуални продължения това може да наклони сериозно везните в полза на гостите.

След известен период от сериозно наличие на контузени играчи при Севиля нещата изглежда са се нормализирали. Себастиян Скилачи се завръща след операция в глезена, Ренато и Луиш Фабиано също бяха на линия през уикенда. Абдулай Конко е единственият, който ще пропусне мача. Той е с проблеми в адукторите.

Неприятен битов инцидент ще лиши Кирил Набабкин от възможността да вземе участие в срещата. Той се подхлъзнал в банята и сега е с контузя на глезена. Алан Дзагоев пропусна първата среща, но този път ще играе.

Макар да не е в най-добрата си форма Севиля е фаворит в тази среща. Въпреки това трябва да се отбележи, че мачът няма да е лек за тях. Първо, съперникът не е случаен отбор, а подобно на домакините триумфира неотдавна с Купата на УЕФА. Освен това на “Санчес Писхуан” Севиля не е печелил с повече от гол разлика от септември. 

Последни 5 изиграни срещи:

Севиля:

20 февруари Майорка - Севиля 1:3 (Примера)
24 февруари ЦСКА Москва - Севиля 1:1 (Шампионска лига)
28 февруари Севиля - Атлетик Билбао 0:0 (Примера)
06 март Реал Мадрид - Севиля 3:2 (Примера)
13 март Севиля - Депортиво Ла Коруня 1:1 (Примера)

ЦСКА Москва:

29 ноември ЦСКА Москва - Сатурн 3:0 (Висша лига)
08 декември Бешикташ - ЦСКА Москва 1:2 (Шампионска лига)
24 февруари ЦСКА Москва - Севиля 1:1 (Шампионска лига)
07 март Рубин Казан - ЦСКА Москва 1:0 (Суперкупа на Русия)
12 март ЦСКА Москва - Амкар 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Севиля - ЦСКА Москва

1 мач
0 победи за Севиля
1 равенство
0 победи за ЦСКА Москва
Голова Разлика: 1:1

В първия мач:

24 февруари ЦСКА Москва - Севиля 1:1 (Шампионска лига)


Коефициенти от bet365:
Севиля - 1.57
Равен - 3.75
ЦСКА Москва - 6.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
77