Гуардиола: Радвам се, че работих в Байерн


Н. Гавазов

Гуардиола: Радвам се, че работих в Байерн

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола сподели мнение за срещата с Атлетико Мадрид от полуфиналите на Шампионска лига.

"Искам да поздравя Атлетико. Гордея се със своите футболисти, те проведоха отличен мач, който бе интересен за всички любители на футбола в Европа. Надявам се, че Анчелоти ще успее в Байерн, отборът има отлично бъдеше с такъв треньор", заяви Гиуардиола.

"Най-лошо от всичко е да загубиш, когато след мача смяташ, че си играл лошо. Но днес играхме добре, а Атлетико заслужено се класира за финала. Те великолепно провеждат сегашната кампания в Шампионска лига. Ние не успяхме да вкараме нужния гол, макар че имахме достатъчно опасни положения. Не искам да говоря за съдиите, обсъждаме само футбола", каза още испанецът.

"Все повече ми харесва в Байерн. Имахме цел и тя бе да се класираме за финал в Шампионска лига. Направих всичко възможно за успеха на отбора. Напълно се отдадох на работата на Байерн, от първата до последната минута. Сега пресата може да пише и да говори каквото си поиска. За мен е чест да работя с такива футболисти, те са фантастични момчета. Не се класирахме за финала всички за разстроени, но трябва да се настроим за следващите мачове. Ще ме съдят за това, че отборът не успя да спечели Шампионска лига, но много се радвам, че работих с Байерн", завърши Гуардиола.

 

  Сподели
79