Атлетико взе минимален аванс преди реванша с Байерн (видео)


FUTBOL-TV

Атлетико взе минимален аванс преди реванша с Байерн (видео)

Атлетико Мадрид записа успех с минималното 1:0 като домакин на Байерн Мюнхен в първа полуфинална среща от Шампионската лига. Единственият гол на "Висенте Калдерон" отбеляза Саул в 11-ата минута. Той се възползва от грешка в отбраната на баварците, преодоля трима бранители и с хубав удар направи вратаря Мануел Нойер безпомощен.

Още в следващата атака Видал успя да насочи топката с глава към вратата, но Хименес изчисти от голлинията. В 25-ата минута Дъглас Коща пробва удар директно от фаул, но топката излезе в аут. Малко по-късно играчите на Байерн имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Савич след изстрел на Лаам, но реферът прецени, че това не е било умишлено. При една от следващите ситуации Гризман се озова очи в очи с Нойер, но германският страж успя да спре топката с крак.

В 53-ата минута Алаба пробва удар и гредата спаси домакините. При една от малкото си добри атаки след почивката, домакините бяха много близо до втори гол, но ударът на Торес попадна в страничния стълб. В края на мача се откри добра възможност пред Видал, но неговия удар бе разочароващ. Така интригата до голяма степен се запази и за реванша.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
170