Зидан: Шансовете са 50 на 50


Н. Гавазов

Зидан: Шансовете са 50 на 50

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели мнение за срещата с Манчестър Сити от полуфиналите на Шампионска лига, която завърши при резултат 0:0.

"Роналдо получи травма по време на тренировката и ние не искахме да рискуваме. Той почувства дискомфорт. До няколко дни ще се върне в общата група. Надяваме се, че ще играе в реванша. Той ще се върне, ако всичко бъде добре. Бензема също е с травма, много е жалко, че не успя да довърши мача. Заменихме го на почивката и ще видим колко са сериозни нещата при него. Всички играчи знаят, че те са важни за нашия отбор. Но когато Роналдо и Бензема ги няма, останалите могат добре да играят, тъй като това е психологията на отбора", заяви Зидан.

"Равенството добър резултат. Ние се борехме, срещата бе трудна, нещата се получиха след почивката. Проведохме добри 90 минути, второто полувреме бе по-добро за нас. Важното е, че получихме добър резултат. Имахме положения през второто полувреме, но не се възползвахме. Шансовете ни са 50 на 50. Сега трябва да си починем и да се възстановим, защото мачът бе труден", каза още французинът.

 

  Сподели
99