ПСЖ и Сити оставиха интригата за реванша (видео)


FUTBOL-TV

ПСЖ и Сити оставиха интригата за реванша (видео)

Пари Сен Жермен и Манчестър Сити не успяха да се победят, завършвайки наравно - 2:2 в първия мач помежду си от четвъртфиналите на Шампионската лига. В 14-ата минута Златан Ибрахимович имаше възможност да даде аванс на своя тим, но пропусна  от дузпа. Джо Харт спаси удара на шведа, а наказателният удар бе отсъден за нарушение на Бакари Саня срещу Давид Луис.

В 23-ата минута Ибра направи нов пропуск, след като би над вратата, останал сам срещу вратаря. В 39-ата минута гостите откриха резултата. При една бърза контраатака Кевин Де Бройне се озова на стрелкова позиция и прониза Кевин Трап за 0:1. Радостта на гражданите бе кратка и само две минути по-късно ПСЖ върна гола. Джо Харт подаде към Фернандо пред наказателното поле, който се опита да продължи настрани, но Ибрахимович засече опита му за пас в празната врата - 1:1.

След час игра обратът бе факт. Кавани стреля с глава след центриране от корнер, като Харт първо изби топката, но тя се озова у Рабио, който на празна врата не пропусна да се разпише - 2:1. В 72-ата минута Сити стигна до втори гол в този мач. При едно центриране по земя в наказателното поле Серж Орие не се справи добре, а топката стигна до Фернандиньо, който стреля и след рикошет в крака на Орие бе фиксирано крайното 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
164