Симеоне: Не мога да кажа всичко, което мисля за съдийството


Н. Гавазов

Симеоне: Не мога да кажа всичко, което мисля за съдийството

Старши-треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне изрази недоволството си от съдийството в снощния мач с Барселона от четвъртфиналите на Шампионска лига. Както е известно, главният съдия Феликс Брих изгони Фернандо Торес след два жълти картона до 35-ата минута, но подмина нарушението на Луис Суарес, който ритна без топка Хуанфран, както и симулациите на уругваеца и на някои негови съотборници.

"Нищо не мога да кажа по повод думите на Роберто Фернандес за съдийството. Доволен съм от своя отбор. Действахме великолепно през първите 30 минути. Доволен съм от резултата, който постигнахме на труден стадион и срещу опасен съперник. Очакваме реванша и съм убеден, че феновете ще ни подкрепят", заяви Симеоне.

"Не съм ядосан на Торес. Разбира се, не мога да кажа всичко, което мисля за съдийството. Трябва да внимавам с думите си за рефера и за мача. Вие трябва да кажете дали е бил заслужен неговият червен картон. Инцидентите със Суарес бяха повече от два, но добре, нека бъдат два. Но наистина не мога да кажа какво мисля. Въпреки всичко, ще положим максимални усилия да попаднем в четворката на най-силните", добави треньорът.

 

  Сподели
118