Юве и Байерн не се победиха в страхотен мач (видео)


FUTBOL-TV

Юве и Байерн не се победиха в страхотен мач (видео)

Ювентус и Байерн Мюнхен не успяха да се победят, завършвайки наравно при резултат - 2:2 в Торино в първия 1/8-финален мач от Шампионската лига. Двата тима изиграха невероятен мач и зрителите по трибуните останаха доволни след последния съдийски сигнал. Баварците поведоха след попадения на Томас Мюлер (43) и Ариен Робен (55). Все пак "Старата госпожа" стигна до равенството, като първо 63-ата минута Пауло Дибала върна един гол за домакините, а Стефано Стураро в 76-ата оформи крайния резултат.

Първото попадение в срещата падна две минути преди края на първата част, когато Томас Мюлер беше оставен непокрит в наказателното поле и получи топката след акробатично отиграване на Дъглас Коста и реализира за 1:0.

В 55-ата минута Ариен Робен овладя топката вдясно от вратата, напредна към центъра и с красив удар удвои аванса на немците. В 63-ата минута Пауло Дибала беше изведен сам пред Нойер от Манджукич и първият не сгреши. 15 минути преди края на мача Стефано Стураро се разписа отблизо, след като топката му беше свалена с глава от Алваро Мората.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
176