ПСЖ и Бенфика с победи в ШЛ (видео)


FUTBOL-TV

ПСЖ и Бенфика с победи в ШЛ (видео)

Пари Сен Жермен записа успех с 2:1 при домакинството си на Челси в първи 1/8-финал за Шампионската лига. Резултатът за французите откри Златан Ибрахимович от фаул в 39-ата минута. Шведът стреля силно, топката рикошира в стената, като по този начин залъга Тибо Куртоа, и влезе в мрежата. Джон Оби Микел направи 1:1 в 45-ата минута. След центриране от корнер халфът на гостите бе изпуснат в наказателното поле, овладя коженото кълбо и стреля силно от няколко метра, оставяйки Трап без никакъв шанс - 1:1.

Единсон Кавани обаче изведе отново парижани напред в 78-ата минута на двубоя. Резервата в този мач бе изведен с брилянтен пас от Ди Мария отдясно и без никакво забавяне стреля по диагонала, пращайки топката между краката на Куртоа.

В другия осминафинал Бенфика се наложи с минималното 1:0 над Зенит. В 34-та минута гол на Бенфика беше отменен заради засада. Негов автор беше Костас Митроглу. В 90-та минута Доменико Кришито от Зенит беше изгонен за груб и изключително глупав фаул в половината на тима си. В добавеното време Хонас отбеляза единственото попадение в мача след асистенция на Николас Гайтан.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
172