Стърлинг: Просто си казах, че ще е прекрасно, ако вкарам


Н. Гавазов

Стърлинг: Просто си казах, че ще е прекрасно, ако вкарам

Нападателят на Манчестър Сити Рахим Стърлинг сподели впечатленията си от срещата с Борусия Мьонхенгладбах от шестия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, в която "гражданите" постигнаха победа с 4:2 и заеха първо място в квартета.

"Без съмнение, това е един от най-добрите мачове в моя живот. Просто си казах, че ще е прекрасно, ако вкарам и отборът заеме първо място в групата. Следя най-добрите в света и се опитвам да разбера, как те постигнаха своето, какво имат. Не обичам да се сравнявам с другите. Опитвам се да науча каквото мога от хората около мен", заяви Стърлинг.

"Меси и Роналдо просто живеят с футбола. Те са уверени в себе си, знаят, че са най-добрите. Това ги прави уникални, специални. Сега съм повече уверен в себе си. Понякога се ругая повече от себе си. Чуждата критика я пропускам покрай ушите си, аз съм съсредоточен върху футбола. Не е толкова важно, дали вкарвам или не. Трябва упорито да се трудя, тъй като аз знам как мога да играя. Знам на какво съм способен", каза още англичанинът.

 

  Сподели
98